Ontdek Almen op de rug van een ezel!

De omgeving van Almen leent zich uitstekend voor het maken van een wandeling. Om het voor kinderen nog leuker te maken kun je onze ezels huren. Op de rug van een ezel wordt het voor de kinderen* een onvergetelijke gebeurtenis!

*Kinderen vanaf 4 jaar en tot 40 kilo mogen op de ezel zitten.Eerst even kennis maken..

Voor je vertrekt krijg je een uitgebreide instructie en kunnen de ezels geborsteld worden. Na deze kennismaking krijgt de ezel een 'mandje met iets d’r in' op de rug en kan de tocht beginnen. Het eerste stuk zal er iemand van ons meelopen, daarna ga je alleen met de ezel verder.

Keuze uit twee routes

Je kunt kiezen uit twee routes van ongeveer 5 km. Daarbij ben je ongeveer 2.5 uur onderweg. Wij hanteren de regel dat er per tocht minimaal twee volwassenen meegaan. Wanneer je meerdere ezels meeneemt, geldt dat er altijd één volwassene meer mee moet als begeleiding dan het aantal ezels. Onze ezels lopen maar één keer per dag, dus van te voren reserveren is nodig om teleurstelling te voorkomen.

Maak het compleet met een picknick!

We kunnen ook een picknick verzorgen voor onderweg. Wanneer je dit tijdig doorgeeft zorgen wij dat er een gevulde picknickwagen klaar staat.

Wat kost het?

PRIJZEN EZELTOCHT

Standaard Ezeltocht

De ezel krijgt een 'Mandje met iets d’r in' mee op de rug waar voor ieder persoon wat lekkers te drinken en te eten in zit voor onderweg.

3,00

Per persoon
25,00

Per ezel

Ezeltocht met picknick

De ezel krijgt een 'Mandje met iets d’r in' mee. Daarnaast krijg je een rijkelijk gevulde bolderkar mee met een uitgebreide picknick.

12,50

Per persoon
25,00

Per ezel

Ontdek Almen op ezeltempo

WANDELEN MET EEN EZEL

Ik wil een ezeltocht maken!

WANDELEN MET EEN EZEL BIJ DE VETWEIDE

  Reserveren

  Via het formulier hiernaast vraag je een reservering aan voor het maken van een ezeltocht. De aanvraag is geheel vrijblijvend. Je ontvangt uiterlijk binnen één dag een reactie op jouw aanvraag.

  Liever telefonisch reserveren? Dat kan!

  0575 - 431927

  Op maandag genieten onze ezels altijd van hun rustdag

  Het is dan niet mogelijk om een wandeling te maken.